Terras/bestrating reiniging

Uw bestrating of terras laten reinigen met hogedruk door een ervaren specialist. Soms komt u er niet met een emmertje water en een borstel alleen, de oppervlakte is dan zo verontreinigd dat dit alleen nog kan worden schoon gemaakt door middel van hogedruk reiniging.

Algen en mos laten verwijderen van bestrating

Na jarenlange aanslag en bevochtiging van uw bestrating, kunnen er na verloop van tijd algen en mos gaan groeien. Buiten het feit, dat het geen mooi gezicht is kan uw bestrating hierdoor ook flink glad worden. Wordt uw oprit ook gekenmerkt door onkruid, algen en mos?  Voorkom ongelukken en laat uw bestrating tijdig reinigen door een ervaren vakman.

Bestrating reinigen met hogedrukreiniger

Met behulp van onze professionele hogedrukreiniger spuiten wij je bestrating schoon om zo het onkruid te verwijderen. De hoge druk verwijdert het onkruid en ander vuil snel en effectief van je oprit of terras. Het verschil is ongelooflijk groot nadat je de bestrating hebt laten reinigen. Want na de bestratingsreiniging komen de originele kleuren weer tevoorschijn. De voegen vegen we na de reiniging in met brekerzand. Je zult zien dat je terras, stoep en/of oprit er straks weer als nieuw uitziet. Je weet ineens weer welke kleur stenen je had liggen op je terras of oprit.

Wil je je niet langer zorgen maken over je bestrating en het reinigen ervan? En wil je weer kunnen genieten van een goed verzorgd terras, oprit of stoep zonder onkruid? 

Vanaf €4,50 per m2

Contact formulier